OVER TAMOISELLE

 
Hallo, ik ben Tamara ...

Van kleins af ben ik gepassioneerd door mode, styling en kledij. Als kind kon ik uren bladeren in modeboekjes (La Redoute ... ow yes!) en mijn barbiepoppen kregen regelmatig een flinke metamorfose tot foute kapsels toe (sorry Barbie!). Na een 'kleine' zijsprong als boekhoudster ben ik op m'n 30ste terug bij mijn eerste liefde beland: mode, kledij, shoppen en dames. Deze vier prachtige topics combineer ik vol passie en ambitie in mijn damesboetiek Tamoiselle in Grimbergen. 

 

Service en stijladvies ...

Service en stijladvies is mijn stokpaardje. Daarom kan je bij Tamoiselle een afspraak maken op een moment dat jou het beste past. Ideaal voor de werkende vrouwen, drukbezette dames en mama's die in alle rust willen shoppen en een uurtje me-time willen inlassen. Ben je een lente-, zomer-, herfst- of wintertype? Ben je skinny of heb je mooie vrouwelijke vormen? Als kleur- en stijlstyliste kleed ik alle dames met veel gevoel en smaak.

Daarnaast is de boetiek open van woensdag tot en met zondag, kan je een heuse Soirée Tamoiselle organiseren samen met jouw vriendinnen of collega's of open ik de winkel als het jou uitkomt (na de openingsuren) voor een uurtje me-time.

 

Betaalbare en modieuze collecties ...

Bij Tamoiselle kom je voor de prêt-à-porter collecties geïnspireerd op de nieuwste modetrends. De Fashion Week in New York en de modeweek in Parijs zijn mijn wegwijzers in de aankoop van mijn collecties. Omdat ik niet gebonden ben aan vaste mode-labels, stel ik elk seizoen mijn collecties samen op basis van kwaliteit, stijl en prijs. In mijn kledingrekken vind je betaalbare Deense, Franse en Belgische merken. Van minimalistische Scandinavische mode tot comfortabele vrijetijdskledij tot zakelijke kleding voor dames. Ik ken mijn cliënteel, daarom kies ik steevast voor combineerbare basics met een trendy Tamara-toets

 

Wil je de Tamoiselle collectie komen ontdekken?