tamoiselle shopping experience

 

Personal shopping

Jonge mama, business women of drukbezette dame? Kom in alle rust shoppen op een moment dat het jou past. Tamoiselle is een kledingwinkel voor dames met betaalbare en trendy collecties in de rand van Brussel. Ik geef je gratis kleur- en stijladvies en verwen je met toffe ensembles, prachtige basics, leuke schoenen en accessoires die je vlot kan combineren met je garderobe. Scandinavische damespakken met een moderne twist, een stijlvolle kokerrok met fijne glitters of een hippe blouse met een strakke jeans? Scoor met elke outfit! 

Maak nu een afspraak en Tamoiselle zet met plezier de deuren voor jou open, ook buiten de openingsuren en zonder aankoopverplichting!

 

 

 

Soirée Tamoiselle

Een gezellige shopavond met vijf of meer collega's of vriendinnen? Tamoiselle hangt het bordje 'gesloten wegens privé-shopping' aan de deur en reserveert de hele winkel voor jouw vrolijk gezelschap! Uiteraard worden jullie in stijl ontvangen met een glaasje bubbels en kunnen jullie naar hartenlust de volledige collectie passen. Ik beloof een avond boordevol kledingadvies, stylingtips, lachen en gezellig babbelen. Shoppen met gesloten deuren, dat is echt genieten. Om de Soirée Tamoiselle helemaal 'af' te maken, kunnen we op jouw vraag een make-up & hairstylist en/of een professionele fotograaf uitnodigen voor een heuse modeshoot. Strike a pose and ... smile! 

Boek nu een Soirée Tamoiselle en ontvang als gastvrouw 10% korting op de nieuwe collectie. Vanaf vijf personen.

 

 

 

Afspraak maken?

Een afspraak maken kan online via onze afsprakenmodule.  Dit kan ook telefonisch (0476 71 66 91) of via e-mail (tamoiselle1@gmail.com). Vermeld in de e-mail zeker uw persoonsgegevens, om welke dienst het gaat (privé-shopping(1 persoon) of Soirée Tamoiselle (maximum 3 personen) en het tijdstip waarop u wenst te komen.